Lüleburgaz Hurdacı - Azizler Metal

Lüleburgaz Hurdacı - Azizler Metal

Lüleburgaz'da hurdacı arıyorsanız tam yerindesiniz. Azizler Metal olarak; bakır, sarı, demir, plastik gibi geri dönüşüm hizmetleri veriyoruz. Bütün hizmetlerimiz kalite ve güven ile yürütülür ve müşteri memnuniyeti en iyi şekilde verilmektedir. Lüleburgaz'daki rakiplerine göre rekabetçi fiyat teklifimiz ile ön plana çıkıyoruz. Hurdacılık hizmetleri, geri dönüşüm hizmetleri gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır. Sürekli değişen fiyatlar olduğu sebebiyle bizi hemen 7/24 telefon ile iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.

Lüleburgaz Hurda Fiyatları

Lüleburgaz Hurda fiyatları sayfamızdan tüm hurdalar için güncel fiyat listesi sunuyoruz. Lüleburgaz’da Hurda demir, bakır, sarı, kablo, alüminyum, paslanmaz,  akü, nikel, pimapen, bronz ve benzeri hurdaları uygun fiyattan adresinizden alım yapmaktayız. Hurdacı Firması olarak fabrika çıkması,çelik konstrüksiyon sökümü işlemleri, bina yıkım sökümü, depo boşaltımı, 2.el raf alımı, sandviç panel alımı, trapez sac alımı gibi hizmetler veriyoruz.

Lüleburgaz Hurdacı Firması

Hurdacılık ve geri dönüşüm işlemlerinde işini güzel yapan, kalite ve güven veren bir firma ile çalışmak mutlaka daha iyi olacaktır. Azizler Metal olarak Lüleburgaz halkına verdiğimiz hizmet ile bunu müşterimize sağlıyoruz.

Lüleburgaz Hurdacı İletişim

Azizler Metal Lüleburgaz Hurdacılık Geri Dönüşüm Hizmetleri ile iletişime geçmek için bizi arayınız.

Telefon: 0288 412 80 90

Hemen numarayı arayarak hurda fiyat teklifi ve sorularınızı iletebilirsiniz.

Navigasyon

  • Lüleburgaz Hurda Fiyatları
  • Lüleburgaz Hurdacı Numarası
  • Lüleburgaz Geri Dönüşüm
  • Hurda fiyatları
  • Lüleburgaz kağıt geri dönüşüm
  • Lüleburgaz Plastik Geri Dönüşüm

İletişim

En kaliteli hizmet için;

Şimdi iletişime geç.

Siz, hurda mı satmak istiyorsunuz? Azizler Metal olarak en iyi fiyat teklifini verebiliriz.

İletişim